Kohlrabi: netolerancija ir alergija

Kolrabi yra daržovė, dar žinoma kaip ropės kopūstas arba viršutinė kopūsta. Jis priklauso kryžmažiedžių šeimai ir yra kas dvejus metus augalas. Tik antrus metus vystosi gumbas, kuris auga virš žemės ir gali užaugti iki 20 centimetrų dydžio. Štai ką turėtumėte žinoti apie… Skaityti daugiau

Ožkos sviesto tepalas

Produktai Daugelyje šalių „Caprisana“, be kitų produktų, galima įsigyti vaistinėse ir vaistinėse. Struktūra ir savybės Ožkos sviestas gaminamas iš ožkos pieno ir susideda iš pieno riebalų. Be sviesto, tepaluose paprastai yra eterinių aliejų ir pagalbinių medžiagų. Poveikis Ožkos sviesto tepalai (ATC M02AX10) pasižymi kraujotaką gerinančiomis, odą kondicionuojančiomis ir skausmą malšinančiomis savybėmis. Indikacijos… Skaityti daugiau

Bananas: netolerancija ir alergija

Bananai yra viena mėgstamiausių vaisių rūšių tarp vokiečių. Vienam gyventojui kasmet suvartojama apie 16 kilogramų. Nenuostabu, nes bananų skonis yra dangiškai saldus ir juose yra svarbių maistinių medžiagų, kurios yra labai naudingos sveikatai. Štai ką turėtumėte žinoti apie bananus Bananai yra vieni seniausių pasaulyje auginamų ... Skaityti daugiau

Avių pienas: netolerancija ir alergija

Avių pienas dar vadinamas avies pienu arba avies pienu. Dabar jis daugiausia naudojamas sūriui ar jogurtui gaminti. Štai ką turėtumėte žinoti apie avių pieną Avių pienas savo sudėtimi panašus į karvės pieną. Tačiau avių piene yra daugiau vitaminų A, D, E, B6, B12 ir C. Jame taip pat yra… Skaityti daugiau

Porcini grybai: netolerancija ir alergija

Kiauliniai grybai (Boletus edulis), Austrijoje vadinami Herrenpilz, laikomi kilniausiais ir skaniausiais iš vietinių grybų. Baravykai yra vamzdiniai grybai su svogūniniais stiebais ir iki 20 centimetrų skrybėlės skersmens, nors yra ir daug didesnių egzempliorių. Štai ką turėtumėte žinoti apie kiaulienos grybus Kiaulienos grybai yra apsaugoti ... Skaityti daugiau

Pieno

Produktai Pieno parduotuvėse galima įsigyti įvairių veislių. Tai yra nenugriebtas pienas, kuriame yra ne mažiau kaip 3.5% riebalų, pusiau nugriebtas pienas (pieno gėrimas, kuriame yra mažiau riebalų), liesas pienas (beveik be riebalų) ir pienas be laktozės be laktozės. Struktūra ir savybės Pienas yra skystas sekretas, kurį išskiria patelių žinduolių pieno liaukos ir naudojamas ... Skaityti daugiau

Cardy: netolerancija ir alergija

Kardija, labai subtili vėlyvo rudens ir žiemos daržovė, yra botaniškai susijusi su artišoku. Paprastai Cardy vystosi lapai su ilgais sidabriškai pilkai žaliais lapkočiais, kurie primena salierus, taip pat šiek tiek kartaus, aštraus ir riešutų skonio. Štai ką turėtumėte žinoti apie kardaną Botaniškai, jis yra susijęs su artišoku. Paprastai vystosi lapai ... Skaityti daugiau

Vitaminas A

Produktai Vitaminas A, be kita ko, parduodamas farmacijos, maisto papildų, maisto produktų ir kosmetikos pavidalu. Dozavimo formos yra, pavyzdžiui, kapsulės, tabletės, putojančios tabletės, sirupai ir akių tepalai. Struktūra ir savybės Vitaminas A yra vienas iš riebaluose tirpių vitaminų ir praktiškai netirpsta vandenyje. Vitaminas A yra toks pavadinimas ... Skaityti daugiau

Vitaminas E

Produktai Vitamino E yra daugelyje vaistų, maisto papildų ir kosmetikos, pavyzdžiui, minkštų kapsulių pavidalu. Struktūra ir savybės Vitaminas E yra skaidrus, bespalvis arba gelsvai rudas, klampus, riebus skystis ir praktiškai netirpsta vandenyje. Priešingai, jis lengvai tirpsta riebaluose (riebaluose tirpus vitaminas). Tai yra … Skaityti daugiau

Plakta grietinėlė: nesuderinamumas ir alergija

Plakta grietinėlė puošia pyragus ir priklauso prie kiekvieno kavos stalo. Tai yra svarbus pyragaičių, ledų gaminimo ir puikios virtuvės ingredientas. Kadangi jis turi daug kalorijų, jis ilgą laiką buvo susiraukęs. Laimei, pastaraisiais metais jos reputacija vėl pagerėjo. Štai ką turėtumėte žinoti apie plaktą grietinėlę Plakta grietinėlė… Skaityti daugiau

Cikorijos: netolerancija ir alergija

Tikriausiai dėl gryno atsitiktinumo 1870 m. Šiais laikais, ypač žiemos mėnesiais, į savo įvairų meniu galime įtraukti skanių salotų įvairovės. Cikorija - daugeliui žmonių ji patinka dėl aitraus, šiek tiek kartaus skonio ir vertina teigiamą jos poveikį sveikatai. Štai ką turėtumėte žinoti apie… Skaityti daugiau