Ėrienos salotos: netolerancija ir alergija

Avinėlio salotos priklauso sausmedžių šeimai (Caprifoliaceae) ir valerijonų pošeimiui (Valerianoideae). Gentį sudaro 80 rūšių Šiaurės Amerikoje, Šiaurės Afrikoje ir Eurazijoje. Paprastos ėrienos salotos yra geriausiai žinoma rūšis, kuri yra standartas ant mūsų platumos. Štai ką turėtumėte žinoti apie ėrienos salotas Avinėlio salotos turi… Ėrienos salotos: netolerancija ir alergija

Cikorijos: netolerancija ir alergija

Tikriausiai dėl gryno atsitiktinumo 1870 m. Šiais laikais, ypač žiemos mėnesiais, į savo įvairų meniu galime įtraukti skanių salotų įvairovės. Cikorija - daugeliui žmonių ji patinka dėl aitraus, šiek tiek kartaus skonio ir vertina teigiamą jos poveikį sveikatai. Štai ką turėtumėte žinoti apie… Cikorijos: netolerancija ir alergija

Emmentalinis sūris: netolerancija ir alergija

Originalus „Emmentaler“ kilęs iš Šveicarijos iš „Emmental“. Sūris gaminamas didžiuliais ratais. Šiais laikais jis siūlomas visuose prekybos centruose, tačiau dažnai jie yra tikrojo „Emmentaler“ „kopijos“, nes terminas „Emmentaler“ sūris niekada nebuvo apsaugotas. Tikro, originalaus šveicariško „Emmentaler“ paprastai galima įsigyti tik specializuotoje sūrių parduotuvėje. … Emmentalinis sūris: netolerancija ir alergija

Sūris: netolerancija ir alergija

Sūris yra pieno produktas, pagamintas iš baltyminės pieno dalies, kazeino. Sūrio gaminimas yra vienas seniausių pieno konservavimo būdų. Štai ką turėtumėte žinoti apie sūrį Sūris yra pieno produktas, pagamintas iš baltyminės pieno dalies - kazeino. Sūrio gaminimas yra vienas seniausių pieno konservavimo būdų. … Sūris: netolerancija ir alergija