Ėrienos salotos: netolerancija ir alergija

Avinėlio salotos priklauso sausmedžių šeimai (Caprifoliaceae) ir valerijonų pošeimiui (Valerianoideae). Gentį sudaro 80 rūšių Šiaurės Amerikoje, Šiaurės Afrikoje ir Eurazijoje. Paprastos ėrienos salotos yra geriausiai žinoma rūšis, kuri yra standartas ant mūsų platumos. Štai ką turėtumėte žinoti apie ėrienos salotas Avinėlio salotos turi… Skaityti daugiau

Cikorijos: netolerancija ir alergija

Tikriausiai dėl gryno atsitiktinumo 1870 m. Šiais laikais, ypač žiemos mėnesiais, į savo įvairų meniu galime įtraukti skanių salotų įvairovės. Cikorija - daugeliui žmonių ji patinka dėl aitraus, šiek tiek kartaus skonio ir vertina teigiamą jos poveikį sveikatai. Štai ką turėtumėte žinoti apie… Skaityti daugiau

Emmentalinis sūris: netolerancija ir alergija

The original Emmentaler comes from Switzerland from the Emmental. The cheese is made in huge wheels. Nowadays it is offered in all supermarkets, however, they are often just “copies” of the real Emmentaler, because the term Emmentaler cheese was never protected. The real, original Swiss Emmentaler is usually only available in a specialty cheese store. … Skaityti daugiau

Sūris: netolerancija ir alergija

Sūris yra pieno produktas, pagamintas iš baltyminės pieno dalies, kazeino. Sūrio gaminimas yra vienas seniausių pieno konservavimo būdų. Štai ką turėtumėte žinoti apie sūrį Sūris yra pieno produktas, pagamintas iš baltyminės pieno dalies - kazeino. Sūrio gaminimas yra vienas seniausių pieno konservavimo būdų. … Skaityti daugiau