Sūris: netolerancija ir alergija

Sūris yra pieno produktas, pagamintas iš baltyminės pieno dalies, kazeino. Sūrio gaminimas yra vienas seniausių pieno konservavimo būdų. Štai ką turėtumėte žinoti apie sūrį Sūris yra pieno produktas, pagamintas iš baltyminės pieno dalies - kazeino. Sūrio gaminimas yra vienas seniausių pieno konservavimo būdų. … Skaityti daugiau

Kalnų sūris: netolerancija ir alergija

Kalnų sūris yra labai aštri sūrio rūšis, kuri paprastai priskiriama prie kietųjų sūrių. Kalnų sūris yra ypač populiarus pikantiškiems patiekalams papildyti dėl savo palankių savybių. Anksčiau kalnų sūris buvo gaminamas tiesiai ant kalno ir taip buvo pavadintas, tačiau šiandien tik keletas tradicinių… Skaityti daugiau